Rólunk

A nemzetközi munkaerő kölcsönző.

Personal Partner Kft.

Cégcsoportunk 1989 óta foglalkozik munkaerő kölcsönzéssel és fémipari szereléssel. A Personal Partner Nemzetközi Munkaerőkölcsönző Kft. 2011.-ben, hazánk EU-s csatlakozása utáni 7 éves átmeneti rendelkezéseket követően a magyar cégek közül az elsők között kért és kapott munkaerő kölcsönzési engedélyt Németország területére. Tevékenységünk meghatározó részét azóta is Németországba irányuló exportunk adja.

Elsősorban fémipari szakmunkások (CO és AWI hegesztők, szerkezetlakatosok, ipari fényezők és villanyszerelők, elektrotechnikusok) és fémipari betanított munkások kölcsönzésére szakosodtunk. Székhelyünk Miskolcon, németországi kirendeltségünk Stuttgart mellett található. 2017.-től a hazai fizikai munkaerőhiányra reagálva elindítottuk magyar partnereink részére ukrán állampolgárok kölcsönzését elsősorban épülettakarítás, létesítményüzemeltetés, betanított operátori munkák vonatkozásában.

Megbízóink elsősorban a német ipar, különösképpen a fémipar közepes és nagyvállalatai. Szolgáltatásainkat teljes körű ügyintézés mellett végezzük, testreszabott megoldásokat kínálva mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára.


Jövőbeni terveink között szerepel, hogy fiókirodát létesítünk Svájcban, így fémipari alaptevékenységünket az alpesi országban is fel tudjuk kínálni mint leendő ügyfeleink, mind kollégáink részére.

Kapcsolat

Irodánk nyitva tartása:

Hétfőtől csütörtökig: 7:30 – 16:00

Pénteken: 7:30 – 13:30

Címünk/Postacímünk: H-3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 15-19. I. emelet

Német kirendeltség: D-73329 Kuchen, Hohle Gasse 12


Web: www.personalpartner.hu

E-Mail: office (at) personalpartner.hu

Telefon: +36 46 509 776

Regisztrációs szám: 4941-3/2011-5500

    ÁLLÁSHIRDETÉSRE JELENTKEZŐK FIGYELEM! Kérjük vegyék figyelembe, hogy személyes  érdeklődés vagy állásinterjú  irodánknál a nagyszámú jelentkezők miatt a torlódás és várakozás elkerülése, valamint a diszkréció biztosítása érdekében kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően van mód. Kérjük, hogy jelentkezését weboldalunkon vagy e-mailen küldje el nekünk. Kolléganőink legkésőbb a következő munkanapon visszahívják Önt.

    requestRólunk