Munkavállalóknak

Miért minket válasszon, avagy amire büszkék vagyunk.

 • Legalitás

  Valamennyi munkánk, valamennyi dolgozónk teljeskörűen bejelentett. Átutalással fizetünk és tételes bérpapírt adunk. Munkánkat teljes jogszabályi megfeleléssel végezzük.

 • Pontos bérfizetés

  Munkabért minden esetben a tárgyhót követő hó 10.-én utaljuk az Ön által megadott bankszámla számra.

 • Több tucat munkahely

  Széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően számos megrendelővel állunk kapcsolatban Németországban és Magyarországon, így mi még akkor is folyamatos munkát tudunk biztosítani munkatársainknak, ha esetleg valahol létszámleépítés lenne a termelés kiesése miatt.

 • Tapasztalat és helyismeret

  30 éves múltunk alapján tudjuk a kollégáink igényeit és csak olyan munkákat vállalunk el, melyről tudjuk, hogy hosszútávon szolgálja mind a partner, mind dolgozóink, mind társaságunk érdekeit

 • Szállás biztosítása

  Újonnan induló vagy meglévő munkahelyeink bővítéseképpen Társaságunkhoz újonnan csatlakozó munkatársak részére minden esetben szálláslehetőséget biztosítunk. Amennyiben munkatársaink saját maguk szeretnének lakni, úgy albérlet támogatást nyújtunk.

 • Magyar kapcsolattartás

  Irodai kolléganőink munkaidőben valamennyi adminisztratív kérdésben (munkáltatói igazolás, jövedelem igazolás, német önkormányzati bejelentés, német adó visszaigénylés, stb.) állnak munkatársaink rendelkezésére. Havi rendszerességgel minden külföldi munkahelyünkön helyi fogadóórát is tartunk.

 • Oktatóbázis

  Társaságunk miskolci és tiszaújvárosi oktatóbázisra támaszkodva tudja szükség szerint újonnan jelentkezőket tesztelni, illetve hegesztők részére még kiutazás előtt a TÜV minősítést megszervezni


Jelentkezés menete

Kapcsolatfelvétel, Adatok beküldése

 • ONLINE REGISZTRÁCIÓ

  A legegyszerűbb és leggyorsabb módja az állásra történő jelentkezésnek, ha a kiszemelt állás alján található „Jelentkezem” gombra kattintással kitölti személyes adatait, majd Önéletrajzát feltölti rendszerünkbe.

 • E-MAIL

  Amennyiben e-mail-t küld nekünk, kérjük, mindenképpen jelezze, hogy konkrétan melyik állásra szeretne jelentkezni, valamint csatoljon hozzá egy részletes magyar, illetve lehetőség szerint német és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzot – amennyiben a megpályázni kívánt pozíció idegen nyelvtudást is igényel.

 • TELEFON

  Amennyiben valamelyik nyitott állásunkkal kapcsolatban kérdése van, irodánkat munkaidőben hívhatja bővebb információért.

Visszahívás/telefonos egyeztetés

Bármelyik formáját is választja a jelentkezésnek, kolléganőink 24 órán belül telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot, melynek keretében részletesen megbeszélésre kerülnek a munkával szemben támasztott követelmények, illetve bármilyen felmerült kérdés.

Személyes találkozó

Az állásinterjúra miskolci irodánkban kerül sor. Ez csakis előzetes időpont egyeztetéssel történhet, hogy mindenkire egyaránt kellő időt tudjunk szentelni.


Kérjük, hogy hozza magával az összes oklevelét, minősítését a megpályázott állásra vonatkozóan, az érvényes személyi igazolványát és ha rendelkezik jogosítvánnyal, azt is.

Munka felvétele

requestMunkavállalóknak