Pályázóknak, Munkavállalóknak

Personal Partner – A nemzetközi munkaerőkölcsönző.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON VAGY AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

 • Legalitás

  Valamennyi munkánk, valamennyi dolgozónk teljeskörűen bejelentett. Átutalással fizetünk és tételes bérpapírt adunk. Munkánkat teljes jogszabályi megfeleléssel végezzük.

 • Pontos bérfizetés

  Munkabért minden esetben a tárgyhót követő hó 10.-én utaljuk az Ön által megadott bankszámla számra.

 • Több tucat munkahely

  Széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően számos megrendelővel állunk kapcsolatban Németországban és Magyarországon, így mi még akkor is folyamatos munkát tudunk biztosítani munkatársainknak, ha esetleg valahol létszámleépítés lenne a termelés kiesése miatt.

 • Tapasztalat és helyismeret

  30 éves múltunk alapján tudjuk a kollégáink igényeit és csak olyan munkákat vállalunk el, melyről tudjuk, hogy hosszútávon szolgálja mind a partner, mind dolgozóink, mind társaságunk érdekeit

 • Szállás biztosítása

  Újonnan induló vagy meglévő munkahelyeink bővítéseképpen Társaságunkhoz újonnan csatlakozó munkatársak részére minden esetben szálláslehetőséget biztosítunk. Amennyiben munkatársaink saját maguk szeretnének lakni, úgy albérlet támogatást nyújtunk.

 • Magyar kapcsolattartás

  Irodai kolléganőink munkaidőben valamennyi adminisztratív kérdésben (munkáltatói igazolás, jövedelem igazolás, német önkormányzati bejelentés, német adó visszaigénylés, stb.) állnak munkatársaink rendelkezésére. Havi rendszerességgel minden külföldi munkahelyünkön helyi fogadóórát is tartunk.

 • Oktatóbázis

  Társaságunk miskolci és tiszaújvárosi oktatóbázisra támaszkodva tudja szükség szerint újonnan jelentkezőket tesztelni, illetve hegesztők részére még kiutazás előtt a TÜV minősítést megszervezni


Jelentkezés menete

1. Kapcsolatfelvétel, Adatok beküldése

 • ONLINE REGISZTRÁCIÓ

  A legegyszerűbb és leggyorsabb módja az állásra történő jelentkezésnek, ha a kiszemelt állás alján található „Jelentkezem” gombra kattintással kitölti személyes adatait, majd Önéletrajzát feltölti rendszerünkbe.

 • E-MAIL

  Amennyiben e-mail-t küld nekünk, kérjük, mindenképpen jelezze, hogy konkrétan melyik állásra szeretne jelentkezni, valamint csatoljon hozzá egy részletes magyar, illetve lehetőség szerint német és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzot – amennyiben a megpályázni kívánt pozíció idegen nyelvtudást is igényel.

 • TELEFON

  Amennyiben valamelyik nyitott állásunkkal kapcsolatban kérdése van, irodánkat munkaidőben hívhatja bővebb információért.

2. Beérkező álláspályázatok feldolgozása

Bármelyik formáját is választja a jelentkezésnek, kolléganőink igyekszenek a legrövidebb időn belül az álláspályázatot feldolgozni. Megértését kérjük, hogy ez a csúcsidőben akár 2-3 napig is eltarthat.

3. Visszahívás/telefonos egyeztetés vagy e-mailes értesítés

Az előzetes kiértékelést követően pozitív esetben telefonon fogjuk keresni a további egyeztetés végett. Amennyiben beküldött anyaga alapján nem tudtuk elhelyezni vagy olyan pozícióra jelentkezett, melyet időközben feltöltöttünk, e-mailben fogjuk tájékoztatni. Mi minden jelentkezőt megtisztelünk egy válasszal, tehát akkor is értesíteni fogjuk, ha nem tudunk Önnek munkát felkínálni.

4. Személyes találkozó vagy Skype, Viber, Whatsupp, Messenger videóhívás

A kiválasztás utolsó szakasza a személyes állásinterjú, melyre rend szerint miskolci irodánkban kerül sor. A torlódás és a várakozási idők elkerülése valamint az ütemezhetőség miatt személyes állásinterjúra kizárólag előzetes időpont egyeztetés után kerülhet sor. Kérjük, hogy hozza magával az összes oklevelét, minősítését a megpályázott állásra vonatkozóan, az érvényes személyi igazolványát és ha rendelkezik jogosítvánnyal, azt is.


A pályázók és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében személyes interjúra kérjük, hogy maszkban érkezzen. 


A koronavírus és az ezzel összefüggő utazási korlátozások, valamint távolságtartás miatt irodánk a személyes interjúk helyett lehetőséget biztosít Online interjúra is. Ez tetszés szerint Skype, Viber, Whatsupp vagy Messenger igénybevételével történhet.

5. Szerződéskötés és munka felvétele

Amennyiben a rendelkezésre álló információk alapján Ön kerül kiválasztásra,  és a fizetési, illetve egyéb feltételeket elfogadja, elkészítjük a munkaszerződését, bejelentjük a munkaügyi orvoshoz és részt vesz munka- és tűzvédelmi oktatáson. Az adminisztratív teendők elvégzését követően a leghamarabb időn belül munkába tud állni.


TÁRSASÁGUNKNÁL A KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT SZAKIPARI ÉS BETANÍTOTT ÁLLÁSOK ESETÉN 2-4 MUNKANAPOT VESZ IGÉNYBE.

requestPályázóknak, Munkavállalóknak