Regisztráció

A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

Személyes adatok

férfi*

*

*

*

*

..*
egyedülállónős / férjezett*
*

Elérhetőségek

* Hol cseng? *
(Országhívó - körzetszám - telefonszám / mellék)
Hol cseng?
(Országhívó - körzetszám - telefonszám / mellék)
Hol cseng?
(Országhívó - körzetszám - telefonszám / mellék)
*
E-mail címem megadásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az itt megadott e-mail címet / címeket a Personal Partner Nemzetközi Munkaerőkölcsönző Kft. és/vagy megbízottja a velem való kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, személyreszabott ajánlatok kiküldésének céljából rögzítse rendszerében és jelen hozzájárulásom visszavonásáig kezelje.

*

*

*

*

*

*

Felhasználói adatok

*
*
*
 
*(6 karakter hosszú csak nagybetűk és számok)Ellenőrzőkód újratöltése
* elfogadom és hozzájárulok
 A regisztrációval elfogadom az Adatkezelési szabályzatot, egyben hozzájárulok ahhoz, hogy az itt megjelölt adataimat a Personal Partner Kft. kezelje és végzettségehez illő állásajánlatokkal megkeressen.

Regisztrációjával egyben hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait és önéletrajzát rendszerünkben rögzítsük és azokat a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint kezeljük, felhasználjuk, tároljuk és konkrét állásajánlat esetén ügyfeleink részére továbbítsuk, hozzáférhetővé tegyük.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak kezelésére kizárólag álláskeresés céljából kerül sor. A rendszerben tárolt adatai csak ügyintéző munkatársaink és - amennyiben profilja továbbításra kerül vagy hozzáférhetővé válik - a potenciális munkáltatók részéről eljáró munkatársak számára lesznek hozzáférhetőek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy személyes adatait harmadik személynek sem marketing, sem piackutatás sem egyéb célból nem adjuk tovább.

Az adatainak kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot adatbázisunkból történő kijelentkezéssel bármikor visszavonhatja, ez esetben minden tárolt adatot maradéktalanul eltávolítunk adatbázisunkból.

Az adatvédelmi törvény rendelkezései alapján a hibásan rögzített vagy időközben módosult adatainak helyesbítését kérheti, felvilágosítást kérhet adatkezelésünkkel kapcsolatban, illetve kérheti adatai törlését. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslati lehetőségekről az adatvédelmi törvény rendelkezik.

powered by Prometheus Portal Engine