Munkáltatóknak

Társaságunk Miskolcon és vonzáskörzetében, Észak-kelet Magyarországon, valamint fő súlypontként német nyelvterületre (Németország, Ausztria, Svájc) foglalkozik  munkaerő kölcsönzéssel, -közvetítéssel, német - magyar viszonylatban alvállalkozói munkák közvetítésével, valamint teljeskörű HR-szolgáltatással.

Munkaerő kölcsönző irodánk elsősorban ipari és feldolgozóipari szakmunkások (lakatos, hegesztő, villanyszerelő, elektrotechnikus, hentes, fényező, stb.), valamint kisegítők és segédmunkások (pl. sori dolgozók, operátorok, reptéri csomagkezelők, húsipari segédmunkások, stb.) közvetítésével foglalkozik, de konkrét megkeresés esetén ettől eltérő szakmákra vonatkozó igényt is ki tudunk elégíteni. Szolgáltatásainkat teljes körű ügyintézés mellett végezzük, testreszabott megoldásokat kínálva mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára.

MunkáltatóknakA kiválasztás során elsősorban jelentkezőink motivációját, szakképzettségét, valamint – szükség szerint – nyelvtudását mérjük fel, de ugyanakkor széleskörű tájékoztatással fel is készítjük őket a külföldi munkavállalás körülményeire.

Az interjúztatást követően a felkínált állás betöltésére a megfelelőnek ítélt jelölttel mindig tartunk egy további személyes egyeztetést, amely során átadjuk neki a külföldi munkavállaláshoz elengedhetetlen dokumentációkat és információkat.

A Personal Partner Kft. tudja, hogy mennyi plusz munkával jár egy külföldi munkavállaló alkalmazása. Éppen ezért cégünk a teljes adminisztrációs ügyintézést leveszi a leendő munkaadók válláról.

Amennyiben Ön nem tudja vállalni a külföldi munkavállalók alkalmazásával járó ügyintézést és mentesülni kíván a munkavállalókkal szembeni közvetlen kötelezettségektől, úgy munkaerő kölcsönzési szolgáltatásunkat tudjuk Önnek ajánlani, így Ön időt, pénzt és fáradságot takaríthat meg.

A kölcsönzés további – nem elhanyagolható előnye – a létszámstop keretein felüli munkavállalók alkalmazásának lehetősége.

Amennyiben a Personal Partner Kft. szolgáltatásai felkeltették az Ön érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár e-mailben.

Szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

powered by Prometheus Portal Engine