Jelentkezés menete

JelentkezésIrodánkban kizárólag előzetes egyeztetés alapján van mód ügyfélfogadásra a nagyszámú jelentkezések, valamint a személyes diszkréció megtartása miatt.

 

Kapcsolatfelvétel

  • E-mail:

A legegyszerűbb módja annak, hogy bekerülhessen adatbázisunkba. Amennyiben e-mail-t küld nekünk, kérjük, mindenképpen csatoljon hozzá egy részletes magyar, illetve német és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzot – amennyiben a megpályázni kívánt pozíció idegen nyelvtudást is igényel.

  • Online regisztráció:

A weboldalunkon keresztül történő regisztrációval is bekerülhet adatbázisunkba. Ha úgy látjuk, hogy megfelelő munkát tudunk ajánlani Önnek a regisztrációja alapján, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Ide kattintva kezdheti meg regisztrációját!

  • Telefon:

Irodánkat munkaidőben hívhatja bővebb információért. Kérjük csak akkor válassza a kapcsolatfelvétel ezen módját, amennyiben nem találja meg weboldalunkon a keresett információt.

Az önéletrajzzal szemben támasztott követelmények:

A külföldi munkák megpályázásához társaságunk elkészítette az Europass önéletrajz minta német/magyar nyelvű változatát. A gyorsabb és egyszerűbb ügyintézés elősegítése érdekében kérünk minden jelentkezőt, hogy ezt használják! Az önéletrajz minta innen letölthető szerkeszthető formátumban:

Amennyiben mégis saját önéletrajzát használja, úgy kérjük, hogy az Europass mintának megfelelő tartalommal készítse el.

 

Nem tudjuk az önéletrajzát értékelni, így automatikusan kizárja magát a jelölt, amennyiben az:
  • kézzel írott
  • nem tartalmaz utalást a nyelvismeretére (ha nem beszél nyelvet kérjük azt is jelölje meg!)
  • nincs benne a szakmai végzettsége
  • nem derül ki belőle mit csinált a jelölt az elmúlt 5 évben
  • nincs mellékelve fénykép

 

Néhány hasznos információ a pályázati anyag benyújtásával kapcsolatban:

Azon pályázóink, akik idegen nyelvtudást igénylő pozícióra pályáznak és kizárólag magyar nyelvű önéletrajzot küldenek el részünkre, kisebb eséllyel pályázhatnak az általuk megjelölt pozícióra, mint azon jelöltek, akik teljes bemutatkozó anyagot küldenek el e-mail címünkre. Hiánypótlás bekérésére sajnos nincs lehetőségünk.

További hasznos információ, ha a pályázatban konkrétan megjelöli a betölteni kívánt pozíciót, mivel nem tudunk Ön helyett dönteni a lehetőségek közül. Aki több pozíciót jelöl meg, az a fentiekhez hasonlóan kisebb eséllyel indul, mint a határozott elképzeléssel pályázó vetélytársai.

Amennyiben már elküldte hozzánk pályázati anyagát, kérjük ne terhelje le kollégáinkat olyan megkeresésekkel, mellyel a folyamat felgyorsítását szeretné elérni, avagy megkérdezni, hogy mikor várható az interjú. Amennyiben a leendő munkáltató kiválasztja az Ön pályázati anyagát, úgy mindenképpen felvesszük Önnel a legrövidebb időn belül a kapcsolatot.

 

Állásinterjú:

Az állásinterjúra miskolci irodánkban kerül sor. Ez csakis előzetes időpont egyeztetéssel történhet, hogy mindenkire egyaránt kellő időt tudjunk szentelni.

Kérjük, hogy hozza magával az összes oklevelét a megpályázott állásra vonatkozóan, az érvényes személyi igazolványát és ha rendelkezik jogosítvánnyal, azt is. Ezekről másolatot készítünk.

Bizonyos esetekben telefonos, illetve Skype interjúkra is van lehetőség. Ennek eldöntése kollégánk hatáskörébe tartozik – igyekezve ezáltal kiküszöbölni az esetlegesen felmerülő nehézségeket.

 

powered by Prometheus Portal Engine